Dagligpressen

Det helt store spørgsmål: Hvad skal jeg tage på? Vær klar til bryllups sæsonen

Sommer er den helt store sæson for bryllupper, og der er ofte en særlig etikette for påklædningen, så derfor får du her en guide til kjolevalget, når du skal med som gæst til den store fest.

Længde og bare skuldre

Længden har meget af sige, alt efter om det er en aftenfest eller reception på rådhuset, og om du skal med i kirken. De lange kjoler er til aftenfesterne og der, hvor invitationen bærer præg af ”galla”. Er det mere uformelt og tidligere på dagen, er det oplagt med en kort kjole, især om sommeren. Og hvad kirken angår, ja så skal kjolen gerne gå ned over knæene, og bare skuldre skal helst dækkes med et sjal, en lille jakke, eller lignende.

Farver

Som hovedregel må du vælge lige den farve, du allerbedst kan lide – så længe det ikke er hvid. Det er bruden helt store dag, så derfor dur det ikke, at gæsterne tropper op i hvide fyldige skørter og løber med al opmærksomheden. Derudover er sort heller ikke det bedste valg, pga. symbolikken der forbindes med sorg, med mindre du tilføjer nogle farvestrålende accessories og sko.

Tilføj kommentar

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed