Dagligpressen

Træt af den gamle hvide kuvert når du giver penge i gave? her er løsningen

Det gik stærkt da webshoppen Hennetec nærmeste snublede over en salgssucces, som ingen havde forudset. Automatisering af skæring af såkaldte passepartout til billedrammer grundlagde vejen for de meget populære “pengegave-rammer”.

Det startede som så meget andet ved lidt af en tilfældighed… I marts var ny og computerstyret skæremaskine blevet installeret til udskæringer af såkaldte passepartout, som sammen med billed- og plakatrammer ellers er Hennetecs speciale.

Egentlig med formålet at spare tid i produktionen.

Der blev trænet og øvet (og leget) ved maskinen, som er den p.t. mest avancerede af sin slags i Europa, og mange forskellige figurer blev skåret ud. Et kvikt hoved fik idéen med at sætte pengesedler ind bag figur-udskæringen i passepartout’en og derefter sætte hele herligheden i en ramme – således man pludselig fik en reel og fin gave til de mange kommende konfirmationsfester, der på dette tidspunkt ventede lige om hjørnet.

Og der var mange andre, der også stod og skulle give pengegaver!

Nyheden var kun omtalt i et enkelt opslag på Facebook, men det opslag blev delt, kommenteret og liket, så det nåede ud til 170.000 personer på under en uge.

Efter få dage blev der erklæret udsolgt af rammerne til pengegaverne og der måtte i hast bestilles nye forsyninger.

Penge er det, vi ønsker os allermest. Og penge er noget af det, der er mindst personligt og mindst mindeværdigt at give. Men en pengegave-ramme gør det faktisk muligt både at give penge OG sikre sig, at modtageren ikke blot får en personlig hilsen i form at fx en udskåret fodboldspiller, en bil eller et hjerte, men også at rammen efterfølgende kan genbruges og vække minder fra en god dag. Man kan nemlig indsætte et billede (f.eks. fra dagen) i figuren, når pengene er taget ud…

Hennetec har i dag udskårne passepartout til alskens festlige anledninger. Her en både til romantikeren, konfirmanden, den nyfødte og gommen, der skal have en lille sarkastisk hilsen med på vejen fra vennerne – det er blevet en lidt sjovere og anderledes måde at give pengegaver på. Både for giver og modtager.

Tilføj kommentar

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed