Dagligpressen

Success for nordjyske dressing-brødre

Brødrene Ali og Omar kunne den 1. juni 2017 sende Danmarks første officielle pizzadressing på gaden. Udviklet og prøvesmagt over måneder efter lukketid i køkkenet på Pizzeria Milano i Nykøbing Mors.

Ifølge de nordjyske brødre, skal en rigtig pizza toppes med dressing. Den holdning er dog blevet mødt med forskellige reaktioner på tværs af Danmark. Alligevel har Ali og Omar i dag solgt 23.500 flasker af deres pizzadressing i de danske supermarkeder.

Tanken om en officiel pizzadressing havde længe ulmet hos de to brødre fra Nykøbing Mors. Gennem årene havde de langet tusindvis af pizzaer over disken toppet med pizzeriaets egen, populære dressing.

”Kunderne spurgte tit, om ikke de kunne købe en flaske pizzadressing med hjem, og det slog os, at man ikke kunne købe en god dressing til pizza nogen steder. Hylderne i supermarkederne bugner af dressing til alt muligt – bare ikke til pizza”, fortæller Ali og Omar.

Brødrene startede firmaet Sens Food og etablerede en fabrik i udkanten af byen, hvor deres pizzadressing kunne produceres. Salget blev kickstartet i det lokale supermarked og blev hurtigt til en succes. I dag sælges deres pizzadressing, Den Originale Pizzadressing, landet over.

Brødrene stopper dog ikke her. Efter succesen med pizzadressingen har brødrene haft travlt i produktionen, men innovation og udvikling er stadig en essentiel del af forretningsmodellen. Derfor kan brødrene den 25. juli 2018 byde på to nye produkter: Den Intense Chilidressing og Den Sikre Hvidløgsdressing.

”Det danske dressingmarked har været helt dødt i rigtig mange år. Vi ser, at der blot eksisterer to-tre virksomheder, som står bag alle de dressinger, der er på markedet”, fortæller Ali og slutter:

”Branchen har manglet noget hjerte. Sens Food kommer med en oprigtig passion og vil gerne gøre branchen mere menneskelig. Med pizzadressingen og de to nye dressinger kan vi tilbyde det, som vi kalder en ny generation af dressinger”

Tilføj kommentar

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed