Dagligpressen

Godt nyt for Sydafrika: Cape towns dæmninger er steget med 20%

Kun halvvejs gennem vinteren er Cape Towns dæmninger steget med over 20 procentpoint, på grund af de sidste to måneders ekstreme nedbør. Der er allerede mere vand i dæmningssystemet, end der var i slutningen af Sydafrikas vinter i oktober.

Det er derfor helt sikkert, at Cape Town fortsat vil have vand til sine beboere og besøgende. Og Sydafrikas vintersæson er stadig ikke slut.

Cape Town hilser derfor rejsende velkommen til at nyde de mange attraktioner, men turister bør stadig være opmærksomme på vandforbruget. Vand er en værdifuld ressource.

Vandsmart storby
Byen har gennemført en række banebrydende tiltag under tørken, der kan gøre Cape Town mere sejlivet. Bestræbelserne bliver mere og mere internationalt anerkendt. Der er lagt en solid plan for at udvikle alternative vandforsyninger, som vil gøre byen og regionen endnu mere vandsikker i fremtiden.

Cape Towns beboere har også sat en ny global standard for vandforbrug. Byen har reduceret sit vandforbrug med næsten 60% på bare tre år. Dette er en fænomenal præstation, som ingen anden større by i verden har formået.

Sammen med den betydelige nedbør, der lige nu falder, fyldes Cape Towns dæmninger i et stigende tempo.

Cape Town og Western Cape ligger klar til at byde enhver besøgende velkommen, med smukke oplevelser i verdensklasse – lige til at nyde.

Tilføj kommentar

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed