Dagligpressen

Her er mest populære rejse destinationer lige nu

Afbudsrejser.dk spurgte i løbet af foråret sine brugere, hvor man havde planlagt at holde sommerferie, hvis rejsen skulle gå sydpå. Her er listen over de 30 mest populære destinationer – med nogle små overraskelser!

Det skal siges, at der altid er forskel på hvad folk siger de skal, og hvad de endelig gør. Og med den sommer vi har, er der flere, der vælger at blive hjemme i Danmark end normalt. Men her er top-15 listen over danskernes mest populære feriedestinationer sydpå:

1. Grækenland
2. Spanien
3. Egypten
4. Mallorca
5. Gran Canaria
6. Tyrkiet
7. Italien
8. Thailand
9. Tenerife
10. Kreta
11. Malta
12. Portugal
13. Cypern
14. Kroatien
15. Marokko

Rent teknisk er jo de Kanariske Øer og Mallorca spanske destinationer, og Kreta en græsk ø. I forhold til svenske og norske rejsende, er Egypten meget mere populært, og danskerne er generelt også mere glade for Tyrkiet, end vores skandinaviske naboer. De Kanariske Øer er på vej til at blive en destination man rejser til året rundt.
Marokko er for første gang med på top-15 listen. Her rejser man til feriebyen Agadir eller Marrakech. Portugal bliver også mere og mere populært. Den flotte placering vi ser for Thailand hænger ikke helt sammen med hvor folk til sidst rejser, skal bemærkes.

Tilføj kommentar

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed