Dagligpressen

Tom Cruise i ny Mission Impossible film på vej i biografen

Tom Cruise spiller for sjette gang rollen som Ethan Hunt med alt, hvad det indebærer af intriger og – ikke mindst – halsbrækkende stunts. Tom Cruise er kendt for at lave sine egne stunts, og under forberedelserne til den nye film har Cruise lært at flyve helikopter, at springe i faldskærm fra syv kilometers højde, rappelle ned fra en 40 meter høj bygning og lade sig falde 12 meter fra en helikopter i 600 meters højde over en gletscher i New Zealand.

I filmen er der også en dansk skuespiller på rollelisten: Caspar Phillipson, som blandt andet er kendt for at spille præsident John F. Kennedy i filmen ”Jackie” fra 2017.

Caspar Phillipson om rollen i Mission Impossible: Fallout: ”Det har været helt fantastisk at medvirke i en actionfilm af så høj klasse. Første dag jeg ankom på settet, var man i gang med at optage nærbilleder af kampscenerne i helikopterne; hele det kolossalt store produktionsapparat var rullet ud og stunt-folkene samarbejdede intenst med instruktøren Chris McQuarrie og Tom Cruise. Der er så helt utrolig meget, der skal klappe – så alt fra selv det mindste blik fra skuespilleren til den store tekniske ”rutchebanetur” spiller sammen og gi’r den komplette, forrygende filmoplevelse. Tom Cruise tog selvfølgelig godt imod, og det var skægt at udvikle vores scene sammen”.

”Mission Impossible: Fallout” har premiere den 2. august i de danske biografer.

Tilføj kommentar

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed